Integritetspolicy

1. Inledning
Individens personliga integritet och säkerheten för dennes personuppgifter är viktiga för Total Resurs som ansvarar för att se till att alla personuppgifter behandlas på ett korrekt sätt och i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning. Denna integritetspolicy ("Integritetspolicyn") beskriver Total Resurs behandling av personuppgifter. Vi ber dig därför att noggrant läsa igenom Integritetspolicyn innan du delar med dig av personuppgifter till oss.

2. Integritetspolicys tillämpningsområden
2.1 För vem gäller policyn
Denna Integritetspolicy är tillämplig på individer som är kandidater, anställda, kunder, leverantörer och andra intressenter. Olika kapitel kommer att vara relevanta för dig beroende på din relation till Total Resurs.

2.2 För vad gäller policyn
Denna Integritetspolicy reglerar hur Total Resurs samlar in och behandlar personuppgifter för vårt tjänsteutbud som är uthyrning, rekrytering, konsulting och annan därmed förenlig verksamhet ("Tjänsten"). Policyn reglerar även hanteringen av personuppgifter för individer hos de parter som Total Resurs har en affärsrelation till så som leverantörer och kunder.

2.3 När gäller inte policyn
Ibland annonseras tjänster från Total Resurs på utomstående webbplatser som inte ägs eller administreras av Total Resurs. Total Resurs har inte granskat dessa webbplatser eller övriga webbplatser som innehåller länkar till Total Resurs webbsida. Denna Integritetspolicy är inte tillämplig på behandling av personuppgifter som sker på sådana webbplatser och Total Resurs är inte ansvarigt för personuppgiftsbehandling på webbplatser som inte är en del av Total Resurs webbplats. Total Resurs Integritetspolicy är inte heller tillämplig på behandling som utförs av testföretag.

3. Behandling av personuppgifter
Total Resurs hantering av personuppgifter beskrivs nedan baserat på din relation till Total Resurs.

3.1.1 Ändamålen med behandling av personuppgifter
Personuppgifter behandlas endast för de ändamål och syften som beskrivs i denna Integritetspolicy. Om du väljer att inte förse oss med vissa personuppgifter kan det påverka Tjänsten. Total Resurs behandlar endast personuppgifter i den utsträckning sådan behandling är nödvändig för Tjänsten eller för sådana andra ändamål som framgår nedan. Det gäller även känsliga personuppgifter.

Total Resurs behandlar arbetssökandes och anställdas personuppgifter för att kunna:
(a) tillhandahålla Tjänsten till Total Resurs kunder och erbjuda dig möjlighet att vara en del av Tjänsten;
(b) administrera vår relation till dig;
(c) hantera eventuella ärenden om påstådd diskriminering, hantera tvister och reklamationsärenden mot dig eller Total Resurs kunder och leverantörer; och företa interna demografiska studier och optimera Total Resurs verksamhet.

3.1.2 Personuppgifter
Genom att ta del av denna Integritetspolicy samtycker du till att Total Resurs behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna Integritetspolicy. Om du inte vill att vi hanterar dina personuppgifter eller samtycker till sådan behandling ska du inte förse oss med personuppgifter.
Nedan finner du information om vilka slags personuppgifter Total Resurs behandlar och hur Total Resurs kan komma att få/inhämta dessa uppgifter.

3.1.2.1 Kandidat
De personuppgifter Total Resurs behandlar om dig som kandidat utgår från de uppgifter du själv lämnar till Total Resurs via Total Resurs webb eller genom kontakt med Total Resurs personal för Total Resurs tillhandahållande av Tjänsten. Total Resurs kommer inte att behandla dina personuppgifter utan att du först lämnat ditt godkännande genom att acceptera Total Resurs Integritetspolicy.
De personuppgifter vi kan komma att behandla om dig utgörs bland annat av namn, adress, e-postadress, personnummer, betyg, intyg, utbildningar och arbetslivserfarenheter, fotografi, resultat från tester, uppgift från bakgrundskontroll, resultat från drogtester, uppgift från referensperson (såsom omdömen och hälsa, t.ex. anmärkningar kring sjukfrånvaro) samt uppgift som är nödvändiga för uppföljning av Tjänsten m.m.För det fall du ställer upp på att bli fotograferad eller att du utan uppmaning från Total Resurs lämnar fotografi på dig själv samtycker du till att Total Resurs behandlar sådant fotografi.
Det kan hända att du i samband med utförande av tester, på begäran av oss, kan komma att behöva godkänna ytterligare villkor för behandling av dina personuppgifter.
Med anledning av att vissa av Total Resurs kunder ställer höga säkerhetskrav på individer kan Total Resurs i vissa fall behöva utföra bakgrundskontroll, kreditkontroll, hälsokontroll och/eller drogtest på dig. Sådana kontroller kan komma att innehålla känsliga personuppgifter om dig och du kommer att lämna ett särskilt samtycke innan en bakgrundskontroll, kreditkontroll, hälsokontroll eller ett drogtest utförs/ska utföras.
Som en del i en bakgrundskontroll kan Total Resurs be dig att inkomma med ett utdrag ur belastningsregistret. Det är du själv som beställer ett sådant utdrag hos relevant myndighet. Det är alltid du själv som avgör om du vill beställa ett belastningsregisterutdrag. Väljer du att avstå kan det påverka dina möjligheter att bli aktuell för Tjänsten. Utdraget kommer att öppnas av dig tillsammans med Total Resurs och/ Total Resurs kund. Informationen i ett belastningsregisterutdrag hanteras med yttersta konfidentialitet och kommer aldrig att behandlas av Total Resurs. Total Resurs kan emellertid komma att muntligen stämma av resultatet med Total Resurs kund i syfte att kunna tillhandahålla Tjänsten.
Det kan även i vissa situationer vara nödvändigt för Total Resurs att inhämta ditt godkännande för att begära in kreditupplysning via externt kreditupplysningsföretag.
Total Resurs kan även be dig att lämna ytterligare personuppgifter men i sådana fall kommer du att särskilt godkänna detta. Även sådana personuppgifter som lämnas/behandlas genom särskilt godkännande kommer att omfattas av denna Integritetspolicy.

3.1.2.2 Anställda
De personuppgifter vi kommer att behandla om dig består av, utöver de uppgifter som angivits under punkt 3.1.2.1 (Kandidat), bland annat löne- och kontouppgifter.
Total Resurs kan även behöva behandla känsliga personuppgifter om dig, såsom uppgifter om din hälsa. Hälsouppgifter kan till exempel behöva behandlas för att Total Resurs ska kunna uppfylla sina skyldigheter som arbetsgivare.

3.1.3 Sparande av personuppgifter
Hur länge en personuppgift sparas beror på vilken personuppgift det rör sig om och syftet med dess behandling. De uppgifter du registrerar i din profil eller som Total Resurs registrerar i Total Resurs verksamhetssystem kommer att sparas så länge som ditt konto är aktivt, under pågående avtalsrelation och därefter, i vissa fall, för en period som följer av lag. Ditt konto räknas som inaktivt om du inte har loggat in på det under en sådan längre period som ger Total Resurs skäl att tro att dina personuppgifter har blivit inaktuella, du inte har ett anställningsförhållande med Total Resurs eller du återkallat ditt samtycke till Total Resurs behandling av dina personuppgifter.
Total Resurs kommer som huvudregel att spara personuppgifter till dess att den lagliga grunden för handligen upphör.

3.2 För dig som är kund eller leverantör

3.2.1 Ändamålen med behandling av personuppgifter

Personuppgifter behandlas endast för de ändamål och syften som beskrivs i denna Integritetspolicy. Om du väljer att inte förse oss med vissa personuppgifter kan det påverka användningen av Tjänsten eller tillhandahållandet av Tjänsten.
Total Resurs behandlar endast personuppgifter i den utsträckning sådan behandling är nödvändig för Tjänsten och för tjänster som leverantörer tillhandahåller åt Total Resurs eller för sådana andra ändamål som framgår nedan. Detta gäller även känsliga personuppgifter.

Total Resurs behandlar personuppgifter om kunders och leverantörers anställda för att:
(a) ni ska kunna ta del av Tjänsten eller tillhandahålla andra tjänster till Total Resurs;
(b) administrera vår relation till er;
(c) Total Resurs ska kunna hantera sina skyldigheter gentemot er eller berörd individ, hantera ärenden om påstådd diskriminering, hantera tvister och reklamationsärenden; och möjliggöra framtida affärsrelationer.

3.2.2 Personuppgifter
Genom att ta del av denna Integritetspolicy informerar vi så lämnar ni ert samtycke till att Total Resurs behandlar, i tillämpliga delar, personuppgifter om era anställda och/eller leverantörer i enlighet med denna Integritetspolicy. Ni bekräftar även att ni innan lämnandet av samtycket har fått godkännande för Total Resurs personuppgiftshantering i enlighet med denna Integritetspolicy från samtliga berörda individer.
Total Resurs kan även begära att individen lämnar ytterligare personuppgifter än vad som anges nedan. Även sådana personuppgifter som lämnas/behandlas genom särskilt godkännande kommer att omfattas av denna Integritetspolicy.

3.2.2.1 Kunder

Total Resurs kan komma att behandla kontaktpersoners personuppgifter. Sådana uppgifter utgörs bland annat av namn, adress, e-postadress, befattning, ansvarsområden och andra uppgifter som är nödvändiga för tillhandahållande och uppföljning av Tjänsten samt för att möjliggöra framtida affärsrelationer.

3.2.2.2 Leverantörer
Total Resurs kan komma att behandla kontaktpersoners och andra anställdas personuppgifter. Sådana personuppgifter utgörs bland annat av de uppgifter som angivits under punkt 3.2.2.1 (Kunder) och 3.1.2.1 (Kandidat) och andra uppgifter som är nödvändiga för tillhandahållandet och uppföljningen av Tjänsten, för att säkerställa en bra leverans av tjänster till Total Resurs samt för att möjliggöra framtida affärsrelationer.

3.2.3 Lagring av personuppgifter
Hur länge en personuppgift kommer att sparas beror på vilken personuppgift som det rör sig om och syftet med dess behandling. Total Resurs sparar inte personuppgifter under en längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till de ändamål för vilka de samlades in, om inte annat föreskrivs i lag.
De uppgifter som du som leverantör registrerar i din/era profil(er) eller som Total Resurs registrerar i Total Resurs affärssystem, efter godkännande från er eller berörd individ, kommer att lagras så länge som respektive konto är aktivt eller under pågående avtalsrelation. Ett konto räknas som inaktivt om ingen har loggat in på det under en sådan längre period som ger Total Resurs skäl att tro att personuppgifterna har blivit inaktuella eller att samtycke till behandlingen återkallats.

3.3 Personuppgifter för marknadsföringsändamål
Det samtycke som lämnats täcker även att den information som du förser Total Resurs med kan, av Total Resurs samt bolag i Total Resurs, användas för marknadsföring och marknadsundersökningar för att på så vis förse kandidater, anställda, kunder och leverantörer med en bättre upplevelse och förbättra och optimera kvaliteten på Tjänsten (till exempel, genom att visa innehåll som kan vara av intresse för dig och leverera mer relevant information till dig).
I det fall du inte längre önskar motta marknadsföring kan du kontakta oss och ange att du inte önskar bli kontaktad i marknadsföringssyfte.

3.4 Användande av Total Resurs webbplats och cookies

För en närmare beskrivning av den personuppgiftsbehandling som sker när du använder Total Resurs webbplats, och Total Resurs användning av cookies, se Total Resurs riktlinjer för cookies.

4. Skyddet för personuppgifter
Total Resurs har vidtagit lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda personuppgifter mot förlust, missbruk, obehörig åtkomst, avslöjande, ändring och förstörelse. För att säkerställa att personuppgifter behandlas på ett säkert och konfidentiellt sätt använder vi oss av datanätverk som är intrångsskyddade med bland annat brandväggar och lösenordsskydd enligt branschstandard. För att säkerställa integriteten för de personuppgifter som du lämnar via Internet kan vi komma att använda krypteringsteknik när vi överför sådana personuppgifter över Internet till våra servrar. Total Resurs anställda och leverantörer är bundna av sekretessavtal och är skyldiga att följa Total Resurs regler för informations- och IT-säkerhet, denna Integritetspolicy och andra interna föreskrifter som ytterligare reglerar behandlingen av personuppgifter.

5. Delning av personuppgifter mellan bolag i koncernen

Total Resurs delar som huvudregel personuppgifter som härrör från kandidat, anställd, kunds och leverantörs anställda med samtliga bolag inom koncernen i syfte att kunna tillhandahålla Tjänsterna. Delning är nödvändig för att snabbt och effektivt kunna erbjuda kandidater och anställda relevanta och spännande uppdrag och erbjuda den bästa kompetensen för Total Resurs kunder och öppna för nya affärsrelationer. Delning av personuppgifter gäller inte deltagare i omställningstjänsten.
Känsliga personuppgifter delas som huvudregel inte mellan bolagen i koncernen. Innan en delning av känsliga personuppgifter sker gör Total Resurs alltid en bedömning om huruvida en sådan delning är nödvändig för syftet som de känsliga personuppgifterna samlats in för samt om det behövs ytterligare samtycke till delningen eller om det finns lagstöd för att dela personuppgifterna.
En förutsättning för delning av personuppgifter mellan bolag i koncernen är att den företas i enlighet med denna Integritetspolicy och relevant personuppgiftslagstiftning.

6. Delning av personuppgifter utanför bolag i Total Resurs

Total Resurs kommer inte sälja, lämna ut eller sprida personuppgifter till tredje part, med undantag för vad som anges i denna Integritetspolicy. Inom ramen för Tjänsten kan personuppgifter lämnas vidare till en Total Resurs kund, leverantörer, underleverantörer, och samarbetspartners om det är nödvändigt för utförandet och tillhandahållandet av Tjänsten. Total Resurs kan även lämna ut dina personuppgifter till annan tredje part, såsom Total Resurs leverantörer för vår verksamhet, till exempel för löneadministration, teknisk support, drift av IT-system, externa testföretag eller leverantörer som hanterar jobbsökningar för vår räkning. Parter som Total Resurs kan komma att lämna ut personuppgifter till kan befinna sig utanför det Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet, EES, vilket innebär att personuppgifter kan komma att överföras till länder utanför EES. Om Total Resurs lämnar ut personuppgifter till Total Resurs leverantörer utanför EES kommer vi vidta åtgärder för att se till att personuppgifterna fortsätter vara skyddade och även vidta de åtgärder som krävs för att på lagligt sätt överföra personuppgifter till länder utanför EES.
Vidare kan vi lämna ut personuppgifter om vi är skyldiga till det enligt gällande lag, domstolsbeslut eller om sådant utlämnande annars är nödvändigt för att medverka till en rättslig utredning. För det fall Total Resurs omfattas av en omorganisation, sammanslagning eller försäljning kan vi överföra personuppgifter till den relevanta tredje parten, förutsatt att den tredje parten åtar sig att behandla personuppgifterna i enlighet med denna Integritetspolicy.

7. Personuppgiftsansvarig
Total Resurs, org nr 556089-6572
Gustav III:s Boulevard 46, 169 73 Solna är personuppgiftsansvariga för den behandling som sker avseende dina personuppgifter och ansvarar för att sådan behandling sker i enlighet med tillämplig lagstiftning. dpo@totalresurs.se

9. Dina rättigheter
Du som individ har rätt att kostnadsfritt, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till Total Resurs på adressen ovan (under "Personuppgiftsansvarig") få besked om vilka personuppgifter som Total Resurs behandlar om dig samt information om omfattningen och syftet med sådan behandling. Du som individ har även rätt att när som helst begära att vi blockerar, utplånar eller rättar dina personuppgifter. Du har alltid rätt att återkalla ett lämnat samtycke och meddela att du motsätter dig fortsatt behandling av dina personuppgifter.

10. Ändringar i denna integritetspolicy
Total Resurs förbehåller sig rätten att revidera denna Integritetspolicy från tid till annan. Datumet för den senaste ändringen anges i slutet av Integritetspolicyn. Om vi gör några ändringar i Integritetspolicyn kommer vi att publicera dessa ändringar på webb platsen. Du rekommenderas därför att läsa denna Integritetspolicy regelbundet för att uppmärksamma eventuella ändringar. Om vi ändrar Integritetspolicyn på ett sätt som väsentligt skiljer sig från vad som angavs när ditt samtycke samlades in, kommer vi att underrätta dig om dessa förändringar och vid behov be dig om att på nytt samtycka till Total Resurs personuppgiftsbehandling.

11. Kontakta oss
Om du har några frågor gällande denna Integritetspolicy eller vår användning av dina personuppgifter, vänligen kontakta oss på dpo@totalresurs.se

Supportmedarbetare med energi, mod och entusiasm


Vill du arbeta som supporttekniker i ett glatt och positivt gäng med stort fokus på att ge kunden bästa möjliga service? Nu söker vi en supportmedarbetare som får möjligheten att bli en del av supportteamet på Nordic Choice Hotels. Här jobbar du i ett team som består av entusiams och laganda.

Dina arbetuppgifter
SOS Service & Support ingår i avdelningen Technology inom Nordic Choice Hotels (NCH). De levererar support till alla deras hotell i Scandinavien och huvudkontoren i Oslo och Stockholm. Nordic Choice är idag ca 16.000 medarbetare och har närmare 195 hotell och fler är på väg att öppnas. Idag är det 12 stycken i supportteamet som sitter på huvudkontoret i Stockholm. Systemen och tjänsternas kvalitet är enormt viktig för alla interna användare och kunder. Det ställs därmed höga krav på dess tillgänglighet, prestanda, kvalitet och support av desamma. Ambition på SOS Service & Support är att lösa så många ärenden som möjligt i första kontakten innan ärendet går vidare i lösningsledet. Arbetsuppgifter: • Koordinera och kommunicera lösningar som tas fram i samarbete med deras system- och tekniskt ansvariga både internt och från leverantörer • Bidra till kunskapsuppbyggnad inom gruppen och redundant arbete • Kontinuerligt bidra till att förbättra det dagliga arbetet och det långsiktiga och därinom ta ansvar för den egna utvecklingen och förkovra sig i arbetet • Ge användaren användarhandledning

Din profil
Nordic Choice Hotels söker nu dig som har god teknisk kompetens och vi ser gärna att du har en längre bakgrund inom hotellverksamheten inom NCH. Du sätter alltid kunden i fokus, du är snabblärd och kan enkelt sätta dig in i hur man använder nya system och verktyg. Det är viktigt att du lätt kan sätta dig in i och har förståelse för kundens behov och är initiativrik och drivande för att säkerställa att en lösning på kundens ärende kommer fram snarast. Du ser lösningar före problem och är självgående och en sann teamplayer - ”laget före jaget”. Du har starkt kundfokus och är serviceorienterad ända ut i fingerspetsarna. Då arbetet stundtals kan vara präglat av högt tempo och vara väldigt krävande är det även viktigt att du trivs i ett högt tempo och kan hantera stress vid dessa toppar på ett bra sätt. Har du erfarenhet att arbeta processorienterat (tex ITIL) ser vi det som ett plus. Meriterande med erfarenhet av Citrix, Active Directory och Google Suite (NCH kör Google som mailklient och för Office). Som person är du positiv, initiativrik och har en stark önskan om att ingå i ett team, men även leverera mot individuellt satta mål. Kvalifikationer: • God generell teknisk förståelse och kunnande • 1-2 års erfarenhet av service och av teknisk support • Analytisk, strukturerad och lösningsorienterad • Van att arbeta strukturerat i ärendesystem • Citrix, Google Suite, AD • Goda kunskaper i tal och skrift • Svenska och/eller Norska samt Engelska

Vi erbjuder
• Ett spännande och varierande arbete med ett fantastiskt bra team inom Nordens mest spännande och växande hotellkoncern. • En arbetsplats som förvaltar en bred teknisk plattform där du kan lära dig mycket • Stora möjligheter för utveckling • En inspirerande arbetsplats med ”högt till tak" där trivsel är fokus • En spännande framtid

Har du några funderingar kring tjänsten?
Kontakta då vår Konsultchef Linda Olin linda.olin@totalresurs.se

Om Total Resurs
Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 70 medarbetare, varav 45 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.

Tjänstgöringsort
Stockholms län

Publiceringsdatum
2019-08-07

Kontaktperson(er)
Julia Lööv

Hur kan vi hjälpa dig med dina framgångar? Klicka här
Vad kul att du vill prata med oss. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Jag godkänner att Total Resurs sparar mina kontaktuppgifter, läs mer här.
Hittar du inte ditt drömjobb? Skicka in en spontanansökan här.
Jag godkänner att Total Resurs sparar mina kontaktuppgifter, läs mer här.
Ladda upp cv